E-buku yang mengandungi panduan dan informasi bagaimana mendapatkan medical card bajet untuk mereka yang berumur 40-55 tahun

E-buku yang mengandungi panduan dan informasi bagaimana mendapatkan medical card bajet untuk mereka yang berumur 40-55 tahun

(GERENTI MURAH! ...Bayaran medical card bermula serendah RM50/bulan)

Pada 27hb Januari 2021 (Rabu), kami akan buka tempahan 4 JAM SAHAJA daripada pukul 8 malam sehingga 11.45 malam sahaja.

Hint! Baca sampai habis untuk dapatkan ebook panduan ini dengan harga termurah sempena awal tempahan!

5 Pembeli Pantas - Dapat harga super murah ebook panduan cuma RM100 RM40 RM19 sahaja!

Khas untuk 5 pembeli pantas (apabila jualan pre-order dibuka!)

Jadi yang terawal memang ada lebih ganjaran. Jangan lepaskan peluang ini.Lebih jimat duit anda (jimat lagi RM81! dari harga normal)

20 Pembeli Pantas - Dapat harga murah ebook panduan cuma RM100 RM40 RM29 sahaja!

Khas untuk 20 pembeli pantas (apabila jualan pre-order dibuka!)

Jadi yang terawal memang ada lebih ganjaran. Jangan lepaskan peluang ini.Lebih jimat duit anda (jimat lagi RM71! dari harga normal)

Khas untuk semua pembeli - Dapat harga pre-order ebook panduan cuma RM100 RM40 sahaja!

Harga offer ni semua dapat hanya jika anda buat tempahan dalam tempoh 4 jam jer (apabila jualan pre-order dibuka!)

Tak kan nak tengok jer kan? Jangan lepaskan peluang ini.Lebih jimat duit anda (jimat lagi RM60! dari harga normal)

Siapa saya? Bagaimana saya boleh bantu anda... sekarang?

Hai..Nama saya Encik Ayie

…dan Saya

BUKAN Agen Insurans

Saya adalah penulis e-buku panduan Medical Bajet.

Saya tak nak cerita panjang tentang diri dan siapa saya.

Apa yang lebih penting sekarang?

Perlindungan kesihatan anda!

Berapa harga e-buku Medical Card Bajet Edisi Khas 40 Tahun Ke Atas Ni?

E-buku ini tidak bernilai jika...

Memang takde nilai atau erti kata lain ebook sampah! ..jika ebook ini isinya kosong atau kalau ada isi tulisan pun… tak bawak apa-apa manfaat pada anda..nothing! ..malah merugikan anda sebab hanya buang masa anda sahaja!

Nilai sebenar ebook ini ialah boleh memberi info dan ilmu berguna untuk anda buat keputusan yang betul dan lebih tepat. Dari anda tak tahu kepada tahu bagaimana anda boleh mengambil polisi medical card harga bajet khas untuk mereka yang berumur 40 tahun ke atas  khususnya.

Jadi... Berapa harga e-buku panduan? Ada diskaun ke?

Anda tak perlu bayar RM1009.

Anda tak perlu bayar RM497.

Anda juga tak perlu bayar RM297.

Oh ya, kami juga tak akan minta anda bayar RM100!

Hanya RM40 saja!

Kini tak perlu risau apabila anda jatuh sakit

Masuk hospital swasta 5 BINTANG dan menerima rawatan 100% PERCUMA!

Bagaimana untuk anda dapat diskaun khas pembeli pantas dan harga e-buku preorder ini pada harga RM40?

Senang saja.

Prinsip kami? First come, first serve.

Siapa cepat, dia dapat.

Jadi masukkan nama, email dan nombor telefon anda di bawah sekarang.

E-Buku Medical Card Bajet Edisi Khas 40 Tahun Ke Atas

RM40

Masukkan nama, email dan nombor telefon anda di bawah sekarang untuk jadi pembeli terawal apabila jualan dibuka.

Pada 27hb Januari 2021 (Rabu), kami akan buka tempahan 4 JAM SAHAJA daripada pukul 8 malam sehingga 11.45 malam sahaja.

All Rights Reserved. 
Medical Card Bajet dot Com