PERHATIAN: Khas untuk mereka yang nak berjimat perlindungan kesihatan. Ini berita baik untuk anda.

Bayar Tak Sampai
RM10/Sebulan Untuk
Perlindungan
RM1 juta ! 😱

DENGAN 'BERTUKAR' KE
MEDICAL CARD BAJET INI...

.

.

Malang tidak berbau..

tiada siapa yang boleh tahu bila akan jatuh sakit.

Mungkin tahun depan kita sakit..

mungkin minggu depan kemalangan..

atau

mungkin hari esok?

Langit tak selalunya cerah..

Berat mata memandang..berat lagi bahu yang memikul

Bayangkan..

Ujian ini berlaku kepada anda..

Bersediakan Anda?

Sebenarnya ramai yang sedar pentingnya ada Kad Perubatan (Medical Card) supaya kita dilindungi. Kalau sakit kena pulak sakit yang agak parah sampai perlu dibedah perlukan kos ribuan ringgit dengan adanya Medical Card dari mana-mana syarikat insuran yang ada ambil boleh bantu bayarkan kos perubatan di hospital swasta khususnya..

“Saya Tahu Medical Card Penting Tapi Masalahnya Bayaran Bulanannya Yang Mahal..”

Itulah hakikatnya tapi adalah dilema bagi ramai orang. Kos sara hidup semakin tinggi membantutkan hasrat ramai orang untuk melanggan Medical Card. Sebulan sampai RM150..Kalau lambat ambil medical card bayaran bulanan bertambah mahal boleh cecah sehingga RM200 sebulan..agak membebankan ramai orang.

Kos Sara Hidup Semakin Tinggi…

Mana Cukup Duit Nak Bayar Medical Card RM150 ke RM200 Sebulan?

Inilah masalah besar kebanyakan rakyat Malaysia. Ini baru cerita pasal kos sara hidup..belum lagi cerita pasal hutang yang kita terpaksa buat demi kelangsungan hidup hari ini. Kesudahan rakyat Malaysia yang semakin susah ibarat sudah jatuh ditimba tangga lagi.

Masukkan Nama & Email anda dibawah untuk masuk ke GROUP TELEGRAM Medical Card Bajet dan dapatkan tips-tips serta info medical card secara PERCUMA

Sebelum kita pergi lebih jauh..
izinkan saya kenalkan diri saya dulu..

Hai..Nama saya Encik Ayie

Anda boleh berkenalan dan mengetahui apa yang saya lakukan dengan Follow Facebook saya ini:

 FACEBOOK ENCIK AYIE

 

 

 

…dan Saya

BUKAN Agen Insurans

Serius…

Saya ulang sekali lagi

Saya bukan agen insurans

Saya tak main-main. Saya tak jual apa-apa insuran pun. 

Saya sama seperti
anda juga..

Terbeban dengan
kos sara hidup

..Saya pengguna biasa macam anda juga. Saya dulu pun mempunyai masalah yang sama iaitu rasa terbeban nak bayar medical card sehingga RM400 sebulan untuk 1 keluarga saya (saya, isteri dan seorang anak kecil). Mungkin sesetengah orang nak bayar RM400 sebulan kecil je. Kalau anda orang kaya memang tak jadi hal. Tapi selalunya langit tak selalunya cerah. Kadang kala kita di atas..kadang kala kita dibawah. Lagi pun benda boleh jimat..kenapa nak membazir?

Kini Saya lega..

Saya berjaya dapatkan cover medical RM1 Juta setahun dan bayaran bulanan tak sampai RM10

Dengan belanja bulanan dapat dijimatkan hampir RM300 lebih, banyak yang saya boleh belanjakan duit ke tempat lain atau saya boleh simpan jer lebihan duit setiap bulan! Cukup berapa tahun dah boleh pergi haji. Alhamdulillah..

Saya ingin berkongsi ‘RAHSIA’ ini dan bantu ramai orang berjimat

Saya hanya ingin berkongsi dan bantu ramai orang pengetahuan dan pengalaman saya bagaimana saya berjaya jimatkan bayaran  bulanan medical card pada masa yang sama mendapat cover medical sehingga RM1 Juta setahun.

Medical Card ape yang sebulan bayar bawah
RM10 jer tu?

Kalau saya pecahkan rahsia kat sini kemudian nanti anda mesti akan bertanya lagi banyak soalan.. Betul ke? Boleh claim ke Cover apa jer? Berdaftar ke? Ini MLM ke? dan bermacam lagi soalan anda..Kalau saya nak cerita kat website ini dari A-Z memang agak panjang..sebab banyak bukti yang saya kene tunjuk untuk anda percaya. Kalau saya nak jumpa sorang-sorang pun saya tak larat dan saya rasa anda pun takde masa..

Jadi satu cara yang mudah dan cepat untuk saya share kepada anda..Kalau nak buat video live ke apa memang saya segan orangnya..orang lain mungkin biasa buat video live tapi saya kekok sikit. Tak biasa. Setelah lama berfikir akhirnya saya ada satu cara mudah tapi insyaAllah impaknya besar untuk anda..teruskan bacaan..

Setelah 2 tahun saya simpan RAHSIA ini sorang-sorang…

Kini saya bongkarkan!..
di dalam sebuah Ebook

Sebagai panduan untuk anda dapatkan Medical Card bawah RM10..

Memperkenalkan..

Panduan Medical Card Bajet

Kini anda boleh mendapatkan kos perlindungan rawatan perubatan swasta atau kerajaan sehingga RM1 Juta pada bayaran bulanan hanya di bawah RM10 sahaja!

Antara Kandungan Utama dalam Ebook ini adalah:

1. KESILAPAN ramai orang tentang Medical Card.

2. Kisah bagaimana saya TERSEDAR kesilapan saya melanggan Medical Card yang salah.

3. Akibat PERCAYA BULAT-BULAT agen insuran..

4. Medical Card yang SEBENARNYA..

5. KONSEP TERBARU perlindungan kos rawatan perubatan yang ramai rakyat Malaysia TAK TAHU.

6. Cara dapatkan perlindungan kos rawatan di perubatan hospital swasta atau kerajaan SEBANYAK RM1 JUTA pada bayaran BULANAN SERENDAH RM10.

7. Cara lanjutkan tempoh plan perlindungan perubatan dari 70 tahun ke  SEUMUR HIDUP tanpa bayar lebih.

8. TAMBAHAN MANFAAT khairat kematian dan berbagai manfaat lain.

9. Bagaimana saya BERJAYA KURANGKAN bayaran bulanan Medical Card 1 keluarga dari RM406 Sebulan ke RM97 sebulan sahaja

10. dan macam-macam lagi..

Betul Ke Bayar RM10 Jer Sebulan Tapi Boleh Cover RM1 Juta Bill Hospital?

Ntah-ntah Nanti Tak Boleh Claim..Tipu Jer..

Kita lihat apa kata mereka yang dah beli dan baca ebook ini..

"Tak sabar nak apply..terlampau murah.."

"Sebelum ni 2-3 kali fikir nak apply medical card.."

"Coverage yg tinggi dan komitmen yg rendah.."

"Memang jimat betul..."

"Program terbaik.."

"Mula-mula ingat tipu ja...rupanya ada.."

Takut Tak Boleh Claim? 😱

Jangan risau..dijamin boleh claim dan sistem siap tunjukkan rekod di apps lagi ahli yang claim setiap bulan..sangat telus!

Boleh tengok ahli yang dah claim di bawah

👇👇👇

Kos rawatan ditanggung RM14,487.80 di Hospital KPJ Ipoh Specialist Centre

Kos rawatan ditanggung RM2435.80 di KPJ Rawang Specialist Hospital

Kos rawatan ditanggung RM3461.55 di Pantai Hospital Cheras

Kos rawatan ditanggung RM8737.64 di Columbia Asia Hospital Bukit Rimau

Kos rawatan ditanggung RM2719.40 di Hospital Ramsay Sime Darby Medical Centre Subang Jaya (SJMC)

Kos rawatan ditanggung RM7013.05 di Hospital Gleneagles Medical Centre Penang

Kos rawatan ditanggung RM1997.70 Di Manipal (Arunamari) Specialist Medical Centre, Klang.

Kos rawatan ditanggung RM2865.95 di Sunway Medical Centre

Kos rawatan ditanggung RM6087.94 di Hospital Mahkota Medical Centrer

Kos rawatan ditanggung RM1997.70 di Manipal Hospital Klang

Siapa yang SESUAI dapatkan ebook panduan ni?

Nota : Umur anda dah lebih  40 tahun ke atas? Dapatkan medical card khas untuk umur 40-55 tahun DI SINI

Siapa yang TAK PATUT dapatkan ebook panduan ni?

Nota : Umur anda dah lebih  40 tahun ke atas? Dapatkan medical card khas untuk umur 40-55 tahun DI SINI

Hari ni anda SANGAT SANGAT BERTUAH bila anda order sekarang!

Jika anda order sekarang, kami akan beri harga istimewa sempena jualan akhir tahun

Offer ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat harga istimewa ini HANYA jika anda order sekarang.

Ebook panduan ini mempunyai jaminan wang kembali 300% (REFUND 3x GANDA)

Kami sangat yakin Ebook Panduan Medical Card Bajet ini mampu menolong anda atau keluarga mendapatkan perlindungan kos perubatan hospital sehingga RM1 Juta pada bayaran harga bajet. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk berjimat dengan belanja bulanan anda disamping mendapat manfaat perlindungan kos perubatan yang sesuai.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 300% (REFUND 3x GANDA) dalam tempoh 30 hari selepas bayaran dibuat, sekiranya didapati Ebook panduan ini adalah tidak benar (penipuan) atau scammer. Selain dari itu wang anda tidak dikembalikan.

Order sekarang sebelum terlambat!

Kenapa nak keluar duit banyak…

sedang ada cara yang lebih jimat?

Jangan kata ‘abang tak payung‘ tau.

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Panduan ini akan dijual pada harga RM100 namun disebabkan panduan ini

baru sahaja dilancarkan anda boleh dapatkannya pada harga.

RM100

RM10 = SOLD OUT!

RM20 = SOLD OUT!

Offer Sekarang = RM29 SAHAJA 

 

Ya.. ini memang harga yang tak masuk akal.. sebab saya nak semua orang mampu dapatkan dan belajar untuk miliki polisi cover medical RM1 Juta Setahun pada bayaran bulanan bawah RM10 sahaja. 

Offer ni tak lama dan akan TAMAT dalam masa..

Hari
Jam
Minit
Saat

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

Ebook ini untuk apa ye?

Saya bukan agen insuran dan saya tak jual apa-apa insuran. Senang cerita saya ajar orang lain bagaimana dan dimana nak dapatkan medical card alternatif yang lebih jimat bayaran bulanannya di samping mendapat manfaat terbaik antaranya adalah perlindungan perubatan rawatan hospital swasta atau kerajaan sehingga RM1 Juta setahun. Segala-galanya saya terangkan dan ajar didalam ebook panduan ini. Baca..fahamkan dan ikut sahaja. Jika  kurang jelas saya sudah sediakan support group di facebook. Kat sana boleh bertanya apa sahaja.

Saya kena beli
ebook dulu ke?

Ya betul! Macam saya bagitau awal-awal tadi saya bukan agen insuran sebagai wakil mana-mana syarikat insurans. Segala penerangan, gambar, video dan sebagainya sudah saya sediakan di dalam ebook ini. Sebenarnya nak tulis ebook panduan bukan kerja mudah, sebabkan menulis bukan bidang saya. Saya perlu masa lebih 2 bulan untuk siapkan ebook panduan ini demi untuk berkongsi manfaat yang saya dapat untuk kebaikan ramai orang.

Kenapa tak bagi ebook
ini percuma jer?

Awalnya memang saya nak bagi percuma sahaja tapi untuk kongsikan manfaat yang saya dapat ini memerlukan modal duit untuk buat website, sewa hosting bulanan, membina content dan sebagainya. Biasanya juga ebook percuma orang tak berapa nak hargai. Download simpan jer tak baca. 90% orang tak baca pun sebab dapat percuma. Macam takde nilai. Lagi pun tak salah kalau saya dapat sedikit upah. Bukan mudah nak hasilkan sebuah ebook dan website begini..perah otak dan usaha saya selama berbulan-bulan untuk membantu anda.

Lihat Testimoni

"No need to worry about medical fees anymore.."

"Everybody can afford to join this program.."

"Sangat membantu dan mampu milik.."

Berbaloi ke beli ebook panduan ni?

"Alhamdulillah..berbaloi sangat-sangat beli ebook panduan ni.."

"Dah submit pun..jimat banyak giler.."

"Sangat berbaloi beli ebook ni.."

Okayy..Saya nak dapatkan dan baca ebook panduan ini sekarang!

Berapa saya perlu laburkan untuk ilmu dan pengalaman berharga dari ebook ni?

BERAPA HARGA PANDUAN INI?

Panduan ini akan dijual pada harga RM100 namun disebabkan panduan ini

baru sahaja dilancarkan anda boleh dapatkannya pada harga.

RM100

RM10 = SOLD OUT!

RM20 = SOLD OUT!

Offer Sekarang = RM29 SAHAJA 

 

Ya.. ini memang harga yang tak masuk akal… sebab saya nak semua orang mampu dapatkan dan belajar untuk miliki polisi cover medical RM1 Juta Setahun pada bayaran bulanan bawah RM10 sahaja. 

Hari
Jam
Minit
Saat

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

Anda perlukan bantuan?

                  Whatsapp: 011-564 771 48

All Rights Reserved. JIHAD BIZ Marketing. (SA0513906-W) Lot 2b, Block 2, Tingkat 2, Worldwide Business Park, Jalan Tinju 13/50, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor